Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Compleet voerpakket voor schildpadden Compleet voerpakket voor schildpadden Compleet voerpakket voor schildpadden Compleet voerpakket voor schildpadden Compleet voerpakket voor schildpadden Compleet voerpakket voor schildpadden Compleet voerpakket voor schildpadden

Compleet voerpakket voor schildpadden

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Schildpadvoer.nl| Barcode: 8719326075402

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Schildpa
Schildpadvoer.nl
Nu besteld, dinsdag in huis € 39.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Compleet pakket schildpadvoer voor Waterschildpadden.
Wij voeren dagelijks dit schildpaddenvoer in onze opvang in Harkema met meer dan 800 schildpadden. Daarom hebben wij dit pakket samengesteld zodat ook de mensen thuis hun schildpadden eenvoudig en uitgebreid kunnen voeren.

Dit pakket biedt een volwaardige variëteit aan voedsel. Alle eiwitten, vitaminen en mineralen zijn aanwezig. Naast dit voer hoeft u niets anders meer te voeren. Echter wanneer u eens een stukje verse groente toevoegt aan het dieet van uw schildpad zal dit zeker worden gewaardeerd.

Geschikt voor de veel voorkomende waterschildpadden soorten zoals de Roodwang, Geelwang, Zaagrug en Muskusschildpadden.

Kattenbrokjes zijn niet goed om een schildpad altijd te voeren, hiervoor zitten er te veel voedingsstoffen in en heeft een nadelig effect op het welzijn van de schildpad. Alleen zieke schildpadden hebben baat bij kattenbrok gedurende de herstelperiode.


Het is de bedoeling dat u afwisselend (daarom is het voer niet door elkaar gemixt) en niet te veel voert. Het voer wat overblijft moet u direct uit het water halen en weggooien. Voer in dit geval de volgende keer minder. Wil de schildpad een bepaald soort voer niet eten, probeer dan een paar dagen niets te voeren en het opnieuw aanbieden. Het is belangrijk dat de schildpad elk onderdeel van dit pakket eet.

Het bijgevoegde vitaminepoeder verdeelt u evenredig over de zakjes Vlokreeftjes, Watervlooien en Garnalen.

Inhoud: Rode sticks - Lundi Korrel - Garnalen - Gedroogde visjes - Meelwormen - Vlokreeftjes - Watervlooien - Zijderupsen - Sepia - maagkiezel en Vitaminepoeder. 250ml inhoud per product. Uitgezonderd Vitaminepoeder 50 gram en Maagkiezel 100ML En de speciale rode schildpaddensticks ontvangt u 500ML van.

Alle zakjes zijn hersluitbaar zodat de voeding vers en droog blijft. Niet in de koelkast bewaren. Bewaar op een donkere koele plek.

Extra handig! Het voer in dit pakket is eenvoudig aan te vullen met de losse producten op onze website.

Voldoende voeding om 2 schildpadden tot 5 jaar 12 maanden lang te voeren. (oudere schildpadden eten twee maal zoveel) Vergeet niet af en toe nog wat verse groente zoals Andijvie te voeren. Daarnaast is het mogelijk verse eendenkroos te bestellen op onze website. Verder is er geen aanvulling meer op dit pakket nodig.

Eigenschappen

Aantal producten in verpakking 1x verpakking 13x producten
Product gewicht 1 kg
Vriesvoer Nee
Bijzonder voedingsdoel Waterschildpadden
Fabrikant Stichting Schildpaddenopvang Nederland - Warmoltsstraat 7 - 9281 PK - Harkema
Analytische bestandsdelen Ruw vet 3.0% - Ruwe vezels 3.0% - Ruw eiwit 37% AS 6.0% Vitamine A, D3, E, C
Toevoegingsmiddelen Geen toevoegingen, puur natuur.
Voedingsadvies Geef een schildpad tot 5 jaar ongeveer 1 afgestreken eetlepel voeding per dag. Schildpadden ouder dan 5 jaar twee afgestreken eetlepels aan voeding per dag.
Voedingswaarde Voldoende voeding om 2 schildpadden tot 5 jaar 12 maanden lang te voeren. (oudere schildpadden eten twee maal zoveel) Vergeet niet af en toe nog wat verse groente zoals Andijvie te voeren. Daarnaast is het mogelijk verse eendenkroos te bestellen op onze website. Verder is er geen aanvulling meer op dit pakket nodig.
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Reptiel
Type reptiel Schildpad
Product lengte 300 cm
Product breedte 300 cm
Product hoogte 30 cm
Gewicht consumenteneenheid (CE) 1 kg
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 1000 g

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews