Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra ELECTRONISCHE AAN/UIT THERMOSTAAT 300W Exo Terra ELECTRONISCHE AAN/UIT THERMOSTAAT 300W

Exo Terra ELECTRONISCHE AAN/UIT THERMOSTAAT 300W

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 9114852411356

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Zizzoo
Zizzoo
Uiterlijk 27 maart in huis € 48.07 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

- Regelt nauwgezet de temperatuur in het terrarium
- Ideaal voor gebruik met warmtematten en warmtekabels
- Instelbaar van 20°C tot 35°C
- Waterdichte externe sensor
- Regelt verwarmingselementen tot max 300W

- Verzonken wijzerplaat om onbedoelde wijziging en geknoei te vermijden
- Waterdichte externe sensor met snoer (185 cm lang)
- Rode LED indicator licht op als het verwarmingselement in werking is


Reptielen zijn ectotherm en gebruiken warmte van een externe bron om hun lichaamstemperatuur op een optimaal peil te houden. De meeste reptielen gebruiken stralingswarmte, direct afkomstig van de zon, in combinatie met geleidingswarmte afkomstig van door de zon verwarmde oppervlakken zoals takken, stenen of andere structuren die warmte opslaan. Het voorzien van dit soortafhankelijke temperatuursgradiënt in het terrarium is een belangrijke factor om succesvol reptielen te houden. Met de Exo Terra 100W/300W Elektronische AAN/UIT Thermostaat kan je een goed gecontroleerd verwarmingsysteem creëeren dat jou toelaat om de vereiste temperatuursinstellingen te handhaven, gelijkaardig aan deze in een woestijn of in een tropische omgeving. De Thermostaat zal ook helpen om oververhitting en onderkoeling te vermijden gedurende warme zomerdagen of koude winternachten. De elektronische Triac schakelaar houdt de temperatuur op het gewenste peil met een veel hogere nauwkeurigheid, vergeleken met de gangbare thermostaten, en elimineert grove temperatuurschommelingen in het terrarium. Sluit je Heat Mat, Heat Cable of Ceramic Heater eenvoudigweg aan op de Exo Terra ON/OFF Thermostat, stel de gewenste temperatuur in en plaats de warmtesensor op de gewenste plek. De rode LED indicator zal oplichten wanneer het verwarmingstoestel werkt en zal uitdoven eenmaal de gewenste temperatuur is bereikt. De verzonken wijzerplaat van de thermostaat voorkomt onbedoelde wijzigingen van de temperatuurinstellingen wanneer men het toestel aanraakt. De waterdichte externe sensor kan veilig gebruikt worden in extreem vochtige terraria en aquatische setups.

De Exo Terra Thermostaat moet ingesteld worden volgens de behoeften van de dieren. Onderzoek grondig wat de gewenste optimale temperatuurzone (POTR) is voor jouw reptiel, zodat je de juiste temperatuurgradiënten kan creëren binnenin het terrarium. Dit zal je reptielen de mogelijkheid geven hun lichaamstemperatuur op peil te houden.

Eigenschappen

Type dier Reptiel
Product lengte 1 cm
Product breedte 1 cm
Product hoogte 11 cm
Verpakkingsinhoud 1 STUK

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews