Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo terra glow light - porcelein Exo terra glow light - porcelein Exo terra glow light - porcelein Exo terra glow light - porcelein

Exo terra glow light - porcelein

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 0015561220569

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Zizzoo
Zizzoo
Nu besteld, dinsdag in huis € 49.82 Bekijk »
ZOO&ZO D
ZOO&ZO Dierenspeciaalzaak
Nu besteld, dinsdag in huis € 50.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Exo Terra Glow Light geeft de mogelijkheid overal waar nodig een licht/warmtebron te plaatsen. Van industriële kwaliteit, met aluminium reflector, warmtebestendige GU-10 fitting en klem met balhoofd. Het kan gemakkelijk aangeschakeld worden door de schakelaar, die op het extra lange snoer gemonteerd is.

De binnenzijde van de reflector is gecoat met een hoogreflecterende lichtgevende coating, die nog lang nadat de lamp is uitgeschakeld het opgeslorpte licht blijft uitstralen. Dit laat de dagactieve reptielen en amfibieën toe zich in te graven en terug te trekken in hun schuilplaatsen zonder stress.

Net als bij maneschijn laat het de nachtactieve reptielen en amfibieën toe te zien zonder hun nachtcyclus te verstoren. Het is tevens ideaal om uw dieren tijdens de nacht te observeren, zonder het licht aan te schakelen, hetgeen stress en desoriëntatie kan veroorzaken.

Deze polyvalente lamphouder kan gebruikt worden met een variëteit aan schroefdraadlampen:
Daytime Heat Lamp, Intense Basking Spot, Daylight Basking Spot, Halogen Basking Spot, Repti Glo Compact 2.0, 5.0 & 10.0, Infrared Basking Spot, Solar Glo 125W, enz.

De anders verloren lichtstralen worden gereflecteerd en de lichtenergie van overdag wordt opgeslorpt door de coating, langzaam weer afgegeven tijdens de nacht, hetgeen deze lichtkap energie efficiënter maakt dan conventionele lichtarmaturen. Een extra nachtverlichting is overbodig, tenzij die ook gebruikt wordt als warmtebron.

Eigenschappen

Kleur Zwart
Materiaal Aluminium
Type dier Reptiel
Product breedte 21,5 cm
Product hoogte 25 cm
Product gewicht 400 gram
Aantal stuks in verpakking 1
Verpakkingsinhoud Exo terra glow light - porcelein

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews