Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra Mister Drukspuit 2 l Exo Terra Mister Drukspuit 2 l Exo Terra Mister Drukspuit 2 l Exo Terra Mister Drukspuit 2 l

Exo Terra Mister Drukspuit 2 l

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 0015561224918

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
DierenEn
DierenEnZo.nl
Uiterlijk 25 mei in huis € 17.95 Bekijk »
Junai
Junai
Uiterlijk 30 mei in huis € 18.08 Bekijk »
Zizzoo.n
Zizzoo.nl
1 - 2 weken € 19.63 Bekijk »
Pets Pla
Pets Place
Nu besteld, woensdag in huis € 21.91 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Exo Terra Mister is een eenvoudig te bedienen druksproeier die het gebruik van de arbeidsintensieve handdrukspuit overbodig maakt. De sproeikop kan afgesteld worden om zowel met één enkele straal, als met volledige nevel te sproeien, en heeft een vergrendelsysteem voor ononderbroken te sproeien. Het grote reservoir heeft 2 liter inhoud en is ideaal voor het gebruik bij grotere of meerdere terrariums, buitenterrariums en in serresBelangrijk:Richt of sproei niet rechtstreeks op de dierenGebruik de pomp eerst met zuiver en warm water voor het eerste gebruikDe pomp is niet bedoeld voor gebruik van chemicaliën of vergifVerdraagt geen extreme warmte wanneer onder drukOm aanslag van kalk en mineralen te voorkomen, gebruik gedistilleerd of zacht water.1.Schroef de sproeidop los.2.Vul het reservoir met gefilterd of gedistilleerd water. Bij gebruik van leidingwater enkele druppels Exo Terra Aquatize toevoegen om het kraanwater te neutraliseren en te ontgiften en het veilig te maken voor reptielen en amfibieën (volg de doseringinstructies op de Exo Terra Aquatize verpakking).3.Schroef de sproeidop opnieuw op het reservoir. Niet te vast aandraaien.4.Pompen om de druk in het reservoir te verhogen. Doe een kleine test, sproei eerst om de ideale druk te vinden. Overdruk vermijden.5.Om te sproeien, druk op de eerste knop van het handvat. Niet rechtstreeks op de reptielen richten of sproeien.6.Om continue te sproeien, op de tweede knop van het handvat drukken.7.Draai de sproeikop om de sproeidiameter aan te passen.8.Hervullen met vers water na elk gebruik van de Exo Terra Mister (op dagelijkse basis). Het reservoir ledigen alvorens op het te slaan.
-Verhoogt de vochtigheid van het leefgebied van reptielen
-Helpt het in stand houden van de optimale terrariumomstandigheden
-Compact, licht en eenvoudig in gebruik

Eigenschappen

Kleur zwart | wit
Materiaal Plastic
Type dier Reptiel
Product lengte 20 cm
Product breedte 35 cm
Product hoogte 35 cm
Product gewicht 300 gram
Verpakkingsinhoud Hand Pressure pomp

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews