Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra - Regenwoud Terrarium Substraat - 26,4L Exo Terra - Regenwoud Terrarium Substraat - 26,4L Exo Terra - Regenwoud Terrarium Substraat - 26,4L

Exo Terra - Regenwoud Terrarium Substraat - 26,4L

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 9114852404143

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Zizzoo.n
Zizzoo.nl
Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis € 31.19 Bekijk »
DierenEn
DierenEnZo.nl
Uiterlijk 25 mei in huis € 33.55 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Het Exo Terra Rain Forest is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar, gemengd substraat voor reptielen gemaakt van duurzame Zeeden en Sphagnum mos. Het Regenwoud Terrarium Substraat is het ideale decoratieve substraat om een natuurlijk beplant terrarium in te richten voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden uit tropisch regenwoudgebied. Het Rain Forest substraat regelt de vochtigheid in het terrarium op een natuurlijke manier door het absorberen en traag vrijgeven van vocht. De hygroscopische eigenschappen van het substraat worden gemaximaliseerd door de toevoeging van sphagnum aan het mengsel. Geschikte niveaus van luchtvochtigheid helpen bij het vervellen en voorkomen van infecties van de luchtwegen. De unieke grootte en vorm van de schorsdeeltjes, in combinatie met het natuurlijke sphagnum mos, laat een regelmatige irrigatie van je planten toe en zorgt door een goede verluchting ook voor een gezonde wortelgroei. Exo Terra Rain Forest is hittebehandeld om bacteriële besmetting te verminderen.

Gebruiksaanwijzing:
Leg een laag van 5-10 cm substraat op de bodem van het terrarium. Begiet of besproei het substraat naargelang de gewenste vochtigheidsgraad. Gebruik Exo Terra’s Hygrometer om de luchtvochtigheid te meten. Om de luchtvochtigheid te verhogen in goed geventileerde terraria of in terraria die een extra hoge luchtvochtigheid vereisen kan men een Exo Terra warmtemat onder het terrarium plaatsen. Verwijder dagelijks de vervuilde plekken, en vervang het volledige substraat wanneer nodig.

Eigenschappen

Materiaal Hout
Substantie Brokken
Type dier Reptiel
Product lengte 1 cm
Product breedte 1 cm
Product hoogte 1 cm
Product gewicht 1000 gram
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 1 g
Type knaagdier Geen knaagdier
Verpakkingsinhoud Ex regenwoud terrarium substraat 26,4L

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews