Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra - Snake Bedding Substraat voor Slangen - 8,8L Exo Terra - Snake Bedding Substraat voor Slangen - 8,8L Exo Terra - Snake Bedding Substraat voor Slangen - 8,8L

Exo Terra - Snake Bedding Substraat voor Slangen - 8,8L

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 9114852403863

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Exo Terra Snake Bedding is een biologisch afbreekbaar reptielensubstraat, afkomstig van duurzaam onbehandeld hout en het is het ideale substraat voor kwekers en professionele reptielenhouders. Het is stofvrij en erg zacht, wat het geschikt maakt voor zelfs de meest gevoelige soorten en pasgeboren dieren. De Exo Terra Snake Bedding is hittebehandeld om bacteriële besmetting te reduceren en de absorptie te stimuleren. De unieke textuur van de houtvezels laat reptielen toe om stevige nestplaatsen uit te graven die lijken op hun natuurlijke schuilplaatsen. Door zijn hoog absorptievermogen (3:1) en snel opdrogen beperkt dit, 100% natuurlijke, substraat het onderhoud tot een minimum.

Gebruiksaanwijzing:
Zorg ervoor dat het terrarium of de kweekbak gedesinfecteerd en droog is. Strooi een laag van minimum 2,5 cm in het terrarium of opkweekbakje en verdeel het substraat gelijkmatig over de bodem. Verwijder dagelijks het vervuilde substraat en vervang het volledig om de 8 weken of wanneer het nodig blijkt. Opmerking: het is aan te raden de dieren van het substraat te halen tijdens het voederen.

Eigenschappen

Materiaal Hout
Substantie Korrels
Type dier Reptiel
Product lengte 1 cm
Product breedte 1 cm
Product hoogte 1 cm
Product gewicht 1000 gram
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 8800 g
Type knaagdier Geen knaagdier
Verpakkingsinhoud Ex snake bedding substraat voor slangen 8,8L

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews