Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra - Terrarium Substraat Forest Bark - 8,8L Exo Terra - Terrarium Substraat Forest Bark - 8,8L

Exo Terra - Terrarium Substraat Forest Bark - 8,8L

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 9114852403801

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Zizzoo
Zizzoo
1 - 2 weken € 17.82 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

De Exo Terra Forest Bark is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar substraat voor reptielen, gemaakt van duurzame boomschors. Forest Bark is het ideale decoratieve substraat voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden uit tropische en bosachtige gebieden. De hygroscopische eigenschappen regelen de luchtvochtigheid op een natuurlijke manier door de absorptie enerzijds en het traag terug vrijgeven van vocht anderzijds. De unieke afmetingen en vorm van de schorsdeeltjes stimuleren het natuurlijke graaf- en nestgedrag en ontmoedigen krekels die zich in het substraat willen ingraven. Het sparrenschors wordt eerst grondig getrommeld om de schorsdeeltjes glad te maken en stof te verwijderen. Daarna wordt het met hitte behandeld om bacteriële contaminatie te beperken.

Gebruiksaanwijzing:
Leg een laag van 3-5cm Forest Bark op de bodem van het terrarium. Begiet of besproei het substraat naargelang de gewenste vochtigheidsgraad. Gebruik Exo Terra’s Hygrometer om de luchtvochtigheid te meten. Om de luchtvochtigheid te verhogen in goed geventileerde terraria of in terraria die een extra hoge luchtvochtigheid vereisen kan men een Exo Terra warmtemat onder het terrarium plaatsen. De kleine stukjes schors verhogen de warmtegeleiding zelfs wanneer het substraat droog is. Verwijder dagelijks de vervuilde plekken, was tussendoor het substraat in heet water, en vervang het volledige substraat elke 8 weken of indien nodig.

Geproduceerd in de EU, afkomstig van 100% Europees Douglassparrenhout (Pseudotsuga menziesii) – Land van herkomst: Frankrijk

Eigenschappen

Materiaal Hout
Substantie Vlokken
Type dier Reptiel
Product lengte 1 cm
Product breedte 1 cm
Product hoogte 1 cm
Product gewicht 8800 gram
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 8.8 kg
Type knaagdier Geen knaagdier
Verpakkingsinhoud Ex terrarium substraat forest bark 8,8L

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews