Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra THERMOSTAAT MET DAG/NACHT FUNCTIE 600W Exo Terra THERMOSTAAT MET DAG/NACHT FUNCTIE 600W

Exo Terra THERMOSTAAT MET DAG/NACHT FUNCTIE 600W

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 9114852411363

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

- Dimming en Pulse Proportionele functie regelt uiterst nauwgezet de terrarium temperatuur
- Instelbaar van 10°C tot 60°C
- Rode LED en verwarmingssymbool tonen wanneer verwarmingselement werkt
- Druk- en draaiknop systeem voorkomt onopzettelijke wijziging van ingestelde temperatuur
- Regelt verwarmingselementen tot max 600W
- Dag en nacht temperatuur kunnen afzonderlijk ingesteld worden
- Waterdichte externe temperatuursonde met ingebouwde lichtsensor
- Eenvoudig af te lezen blauw LCD scherm toont actuele en ingestelde temperatuur
- Ideaal voor gebruik met Warmtematten, Warmtekabels, Keramische Warmtestralers en Warmtelampen
- Reptielen zijn ectotherm en gebruiken warmte van een externe bron om hun lichaamstemperatuur op een optimaal peil te houden. De meeste reptielen gebruiken stralingswarmte, direct afkomstig van de zon, in combinatie met geleidingswarmte afkomstig van door de zon verwarmde oppervlakken zoals takken, stenen of andere structuren die warmte opslaan. Het voorzien van dit soortafhankelijke temperatuursgradiënt in het terrarium is een belangrijke factor om succesvol reptielen te houden. Met de Exo Terra 600W Dimming en Pulse Proportionele Thermostaat met Dag/Nacht functie kan je een goed gecontroleerd verwarmingsysteem creëeren dat jou toelaat om de vereiste temperatuursinstellingen te handhaven, gelijkaardig aan deze in een woestijn of in een tropische omgeving. De Thermostaat zal ook helpen om oververhitting en onderkoeling te vermijden gedurende warme zomerdagen of koude winternachten. Zowel de dag- als de nachttemperaturen kunnen afzonderlijk worden ingesteld om te garanderen dat de dag-nacht temperatuurschommelingen veilig zijn voor uw reptielen. De Dimming en Pulse Proportionele functie houdt de temperatuur op het gewenste peil met een veel hogere nauwkeurigheid in vergelijking met gangbare thermostaten, en elimineert grotere temperatuurschommelingen in het terrarium. Het duidelijke, blauwe LCD-scherm toont de werkelijke alsook de ingestelde temperatuur, en zal automatisch de helderheid van het LCD-scherm te versterken tijdens de dag-modus en verzachten tijdens de nacht-modus. Een rode LED en een verwarming-symbool geeft aan wanneer het verwarming apparaat is ingeschakeld. Zodra de ingestelde temperatuur is bereikt, zal de LED blauw oplichten en het verwarming-symbool is dan niet meer zichtbaar. De temperatuursonde met ingebouwde lichtsensor schakelt automatisch tussen dag en nacht temperatuurinstelling, op basis van de lichtintensiteit. Sluit je Warmtemat, Warmtekabel, Keramische Warmtestraler of Warmtelamp eenvoudigweg aan op de Exo Terra 600W Thermostaat, stel de gewenste temperatuur in en plaats de warmtesensor op de gewenste plek. Het drukknop/draaiknop systeem van de thermostaat voorkomt onbedoelde wijzigingen van de ingestelde temperatuur als het toestel gehanteerd wordt. De waterdichte externe sensor kan veilig gebruikt worden in extreem vochtige terraria en aquatische setups.

De Exo Terra Thermostaat moet ingesteld worden volgens de behoeften van de dieren. Onderzoek grondig wat de gewenste optimale temperatuurzone (POTR) is voor jouw reptiel, zodat je de juiste temperatuurgradiënten kan creëren binnenin het terrarium. Dit zal je reptielen de mogelijkheid geven hun lichaamstemperatuur op peil te houden.

Eigenschappen

Type dier Reptiel
Product lengte 0 cm
Product breedte 0 cm
Product hoogte 0 cm
Verpakkingsinhoud 1 STUK

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews