Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra - Tropisch Terrariumsubstraat Jungle Earth - 26,4L Exo Terra - Tropisch Terrariumsubstraat Jungle Earth - 26,4L

Exo Terra - Tropisch Terrariumsubstraat Jungle Earth - 26,4L

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 9114852403856

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Exo Terra Jungle Earth is een 100% natuurlijk, biologisch afbreekbaar substraat gemaakt van duurzame houtschors. Jungle Earth is een decoratief substraat dat ideaal is om natuurlijke terrariums in te richten voor vochtminnende reptielen, amfibieën en ongewervelden. De hygroscopische eigenschappen regelen de luchtvochtigheid in het terrarium op een natuurlijke manier door de absorptie enerzijds en het traag vrijgeven van vocht anderzijds. De fijngesnipperde stukjes dennenschors stimuleren natuurlijk graaf -en nestgedrag, en laten je reptielen toe stevige nestgangen uit te graven gelijkaardig aan hun natuurlijke schuilplaatsen. Exo Terra Jungle Earth wordt met hitte behandeld om bacteriële besmetting te beperken.

Gebruiksaanwijzing:
Leg een laag van 3-5 cm schors op de bodem van het terrarium. Begiet of besproei het substraat naargelang de gewenste vochtigheidsgraad. Gebruik een Exo Terra Hygrometer om de luchtvochtigheid te meten. Om de luchtvochtigheid te verhogen in goed geventileerde terraria of in terraria die een extra hoge luchtvochtigheid vereisen kan men een Exo Terra warmtemat onder het terrarium plaatsen. Verwijder dagelijks de vervuilde plekken, en vervang het volledige substraat wanneer nodig.

Eigenschappen

Materiaal Hout
Substantie Korrels
Type dier Reptiel
Product lengte 1 cm
Product breedte 1 cm
Product hoogte 1 cm
Product gewicht 1000 gram
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 26400 g
Type knaagdier Geen knaagdier
Verpakkingsinhoud Ex tropisch terrariumsubstraat jungle earth 26,4L

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews