Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Exo Terra Turtle Clean 120 ml reinigingsmiddel voor waterschildpadden Exo Terra Turtle Clean 120 ml reinigingsmiddel voor waterschildpadden

Exo Terra Turtle Clean 120 ml reinigingsmiddel voor waterschildpadden

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 0015561219983

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Hondensp
Hondenspullenkopen.nl AnimalZ
Nu besteld, vrijdag in huis € 25.11 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Exo Terra Turtle Clean is een 100% biologisch reinigingsmiddel voor waterschildpaddenterraria dat bij een wekelijks gebruik helpt om geurvorming te controleren en hardnekkig organisch afval af te breken. Exo Terra Turtle Clean helpt om het organische afval in waterschildpaddenterraria te elimineren. Deze krachtige biologische formule breekt op efficiënte wijze hardnekkig vuil afkomstig van schildpadden af, alsook de voedselresten die overblijven na het voederen. Exo Terra Turtle Clean helpt de filterefficiëntie te verbeteren en is effectief bij het controleren van geurvorming. Het natuurlijke bijprodukt van Exo Terra Turtle Clean is een voedselbron voor gewenste én voordelige bacterieën.Waterschildpadden produceren organisch afval op verschillende manieren terwijl ze groeien stoten ze voortdurend schild- en huiddeeltjes af. Tijdens het voederen scheuren ze het voedsel uiteen met hun nagels en produceren ze significante hoeveelheden afval. Dit is een serieuze belasting voor filters en overschrijdt gemakkelijk de capaciteiten van de in het terrarium aanwezige biologische flora, behalve wanneer men gebruik maakt van Exo Terra Turtle Clean. Exo Terra Turtle Clean zal, bij gebruik op de aangeraden wekelijkse basis, een juiste en gunstige biologische flora installeren om te verzekeren dat een significante afbraak van organisch afval kan plaatsvinden.Gebruiksaanwijzing Goed schudden voor gebruik. 5 mL per 38 L water. Gebruik deze dosis bij de eerste inrichting van het terrarium en als een wekelijkse behandeling.Verkrijgbaar in Flacon à 120 ml Flacon à 250 ml Merk Exo Terra Samenvattend Reinigt het water en grind in waterschildpaddenterrariaVermindert en controleert geurvormingBreekt snel organisch afval af 100% biologisch

Eigenschappen

Product gewicht 0,1 kg
Vriesvoer Nee
Analytische bestandsdelen Exo Terra Turtle Clean is een 100% biologisch reinigingsmiddel voor waterschildpaddenterraria dat bij een wekelijks gebruik helpt om geurvorming te controleren en hardnekkig organisch afval af te breken.
Voedingswaarde Exo Terra Turtle Clean is een 100% biologisch reinigingsmiddel voor waterschildpaddenterraria dat bij een wekelijks gebruik helpt om geurvorming te controleren en hardnekkig organisch afval af te breken.
Soort diervoeder Volledig diervoeder
Type dier Reptiel
Type reptiel Hagedis

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews