Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Large Terrarium - 90x45x30 cm Large Terrarium - 90x45x30 cm Large Terrarium - 90x45x30 cm Large Terrarium - 90x45x30 cm Large Terrarium - 90x45x30 cm

Large Terrarium - 90x45x30 cm

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Exo Terra| Barcode: 0015561226110

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

Het Exo Terra glasterrarium is de ideale behuizing voor reptielen en amfibieën ontworpen door Europese herpetologen. De vooraan openende deuren vergemakkelijken het voeren en onderhoud. Een speciaal ontworpen sluiting voorkomt ontsnappen en de deuren kunnen afzonderlijk geopend worden. De volledig uit staalgaas bestaande bovenzijde laat UVB en infrarood door, en kan in zijn geheel worden weggenomen en vergemakkelijkt het inrichten en onderhoud. Aan beide achterzijden van het draadrooster zijn vijf afsluitbare ingangen voor snoeren en buizen voor het gebruik in het terrarium van Heat Wave Rocks, Waterfalls, sensoren, enz.. Door de verheven terrariumbodem kan een substraatverwarmer onderaan worden aangebracht om een deel van het grondoppervlak te verwarmen. De extra hoge voorruit is ideaal voor een dikke bodembedekking (gravende reptielen), een watergedeelte (paludarium) of het aanbrengen van een Exo Terra Reptile Den. De natuurlijke achterwand is in dezelfde kleur als de andere Exo Terra decoratiematerialen (Water Dishes, Waterfalls, Heat Wave Rocks, enz.) en biedt extra klimmogelijkheden.

Eigenschappen

Materiaal Glas
Type dier Reptiel
Product lengte 90 cm
Product breedte 45 cm
Product hoogte 30 cm

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews