Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Lucky Reptile HatchRite - 2L Lucky Reptile HatchRite - 2L Lucky Reptile HatchRite - 2L

Lucky Reptile HatchRite - 2L

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Lucky reptile| Barcode: 4040483659117

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
DierenEn
DierenEnZo.nl
Uiterlijk 3 maart in huis € 14.90 Bekijk »
Avonturi
AvonturiaShop.nl
Voor 15:00 uur besteld, maandag in huis € 14.95 Bekijk »
junai.nl
junai.nl
Uiterlijk 6 maart in huis € 16.90 Bekijk »
Petshop2
Petshop24.nl
Voor 17:00 uur besteld, maandag in huis € 18.95 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Lucky Reptile HatchRite 2L Speciaal broedsubstraat voor reptieleneieren. Aanbevolen door de professionelen! Voor maximaal broedsucces! Reeds correct bevochtigd! Onmiddellijk gebruiksklaar. Met correcte vochtigheid niet nodig water toe te voegen Remt schimmelgroei.
Wat is HatchRite HatchRite is een speciaal ontwikkeld broedsubstraat voor reptieleneieren. Het wordt reeds jarenlang succesvol gebruikt door Amerikaanse kwekers, die dankzij HatchRite hun broedpercentages duidelijk konden verhogen. HatchRite werd al succesvol gebruikt voor de incubatie van baardagamen, luipaardgekko?s, wimpergekko?s, korenslangen, koningspythons, boompythons, womapythons en veel meer.
GebruikIn optimale omstandigheden gebruikt u een gesloten broedtank met een verluchtingsopening van ong. 4 mm. Vul de tank met HatchRite tot minstens 5 cm hoog en graaf de eieren er op 2/3 in. Er moet minstens 4 cm HatchRite onder de eieren zijn. Grotere eieren zoals die van tijgerpythons hebben een substraatlaag van minstens 10 cm nodig.
Water toevoegen is niet nodig, omdat HatchRite al de juiste substraatvochtigheid heeft. Het nadien vochtig maken van HatchRite is normaliter niet vereist, maar kan wel nodig zijn indien er meerdere verluchtingsoppervlakken zijn. Voeg in dat geval wat water toe aan één kant van de broedtank, het zal zich automatisch verspreiden.
Open de tank eenmaal per week ter controle, dat is belangrijk voor de luchtverversing. Beschimmelde en afgestorven eieren moeten onmiddellijk verwijderd worden. Houd de zak altijd goed gesloten zodat de HatchRite niet uitdroogt.

Eigenschappen

Type dier Reptiel
Product gewicht 510 gram
Productgewicht in consumenteneenheid (CE) 510 g
Verpakkingsinhoud 1 x lucky reptile hatchrite broedsubstraat

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews