Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
Tetra reptofilter rf 250 Tetra reptofilter rf 250

Tetra reptofilter rf 250

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Tetra| Barcode: 4004218189867

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  

Specificaties

Alles over dit product

De Tetra ReptoFilter RF 250 is een krachtig filter voor aquaterraria. Het betrouwbare ReptoFilter zorgt voor schoon en gezond water.
Het filter reinigt het water in drie fasen en verwijdert vuil, verkleuring en onaangename geuren. Het is eenvoudig te instaleren en zeer gemakkelijk te reinigen door gewoon de filterpatroon te vervangen. Vervang het patroon elke 2 tot 4 weken. Geen filtermedium uitspoelen, dus geen natte handen meer. De efficiënte 2,5 watt pomp kan tot 40 liter water filteren.

Door zijn compacte formaat is het ReptoFilter RF 250 eenvoudig te verbergen met een plant of andere decoraties. Bij ondiepwater kan het filter gebruikt worden om een waterval te creëren.

Het deksel houdt reptielen uit de filterkamer. Optimale mechanische en chemische filtering, eenvoudig te vervangen filterpatroon EasyCrystal FilterPack C. Witte zijde is grof voorfilter, groene zijde is fijn filter. Intensieve biologische filtering met filterschuim EasyCrystal Filter BioFoam. Hoge doorstroomsnelheid van het water dankzij krachtige waaier.

2 Jaar garantie.

Eigenschappen

Kleur Groen
Materiaal Schuim
Type dier Vis

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews