Loading...
  • Voor 23.59 besteld, morgen in huis
  • Gratis achteraf betalen
  • Altijd de beste prijs
UV Mercury Vapor Lamp - 100W UV Mercury Vapor Lamp - 100W

UV Mercury Vapor Lamp - 100W

payment methods
  • Bestel nu en je bestelling wordt gratis verzonden!
  • Merk: Solar Raptor| Barcode: 4260142864601

Prijzen

Winkel   Levertijd Prijs  
Terraman
Terramania.nl
Uiterlijk 22 maart in huis € 52.94 Bekijk »

Specificaties

Alles over dit product

Solar Raptor UVB lamp - geeft een gemengd lichtspectrum en is daarom de ideale warmte en UV-bron voor de gezonde en vitale terrariumbewoner. Installatie in het terrarium.
De Solar Raptor UVB lamp kan zonder ballast (voorschakelapparaat) gebruikt worden en is daarom in bijna elk gewenst terrarium installeerbaar. Uiteraard vereist deze lamp een keramische fitting (E27) om de veiligheid maximaal te waarborgen. Instaleer de lamp op een zodanige wijze dat de bewoners zich niet kunnen verbranden aan de lamp, speciaal daarvoor zijn er verschillende amaturen verkrijgbaar. De Solar Raptor 100W dient op een afstand van ongeveer 40-50 cm van het dier en van een 160W Solar Raptor op ongeveer 50-60 cm geïnstalleerd te worden. Aandachtspunten:
- De Solar Raptor dient verticaal geinstaleerd te worden, zodat de lamp recht naar benden schijnt. Dit bevorderd de levensduur van de lamp. Levensduur.
Zoals elke UVB-lamp wordt er door de fabrikant aangeraden de lamp jaarlijks te vervangen voor een nieuwe Solar Raptor UVB lamp. Veiligheid
Voor deze lampen is een keramische fitting verreist!

Eigenschappen

Materiaal Leer
Type dier Reptiel

Reviews

Benieuwd naar de beoordelingen?

Onze leden kunnen beoordelingen inzien en zelf beoordelingen aanmaken. Geen lid? Meld je gratis aan en krijg direct toegang.

Login direct bekijken
alle reviews